Nieuwe aanwinsten

U vindt de nieuwste aanwinsten op het rek "nieuwe aanwinsten" in onze bibliotheek.

Boeken

Verder vindt u op de site van de Boekenbank de ruimst mogelijke informatie over de nieuwste boeken die in Vlaanderen zijn verschenen of verdeeld.

Stripverhalen

De nieuwste stripverhalen hebben ook een platform.

Voortdurend vullen wij onze collectie aan met het beste van wat nieuw verschenen is. Wij houden daarbij graag zoveel als mogelijk rekening te houden met uw suggesties.

TOP 10 LIJSTEN

http://www.humo.be/BoekenTop10/start.asp

Lekker lezen - maar wat? Heeft u dat ook wel eens? Dat u zin heeft om een boek te lezen, een film te bekijken, een audio-cd op te zetten maar u weet niet zo snel welk? Laat u dan leiden door volgende "top 10 lijstjes" en andere leestips: Boekentips Wekelijkse Boeken-Top-10, samengesteld door het weekblad Humo met de medewerking van meer dan dertig ´betere boekhandels´ in Vlaanderen. Wekelijks selecteert weekblad Knack de 10 beste romans en de 10 beste non-fictie boeken van het moment. Fervente boekenwurms geven hier hun persoonlijke top tien: http://www.boekentoptien.nl/lezers/ Elke week een actuele Top-10 fictie en non-fictie boeken, een overzicht van de beter verkopende boeken van dit moment aangevuld met leestips van boekhandelaren en lezers. Zij vertellen u wat zij de beste boeken van dit moment vinden en waarom.